champignonbeignets


Smaken verschillen!



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:15:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Veeg de champignons schoon en snij eventueel een stukje van de steel af.
Maak een yoghurt-dik beslag van het bakmeel, zout en (een gedeelte van) de melk of bier.
Verhit de olie tot 175°C.
Prik de champignons 1 voor 1 aan een vork en haal ze door het beslag. Bak ze per 5 à 6 tegelijk in de olie totdat ze goudbruin zijn.
Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze met een saus naar keuze.



Ingezonden door: Maart 2008 - Datum: 05-03-2008 om 19:10
0 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 5,5 Aantal stemmen: 2



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - champignonbeignets - Sitemap