Wild-saus





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:30:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Maak voor de wild-saus 1/2 liter Spaanse-saus.
Gebruik voor bouillon wildbouillon.
Vervang de wittewijn door 1/2 deciliter rode port.
Meng er vervolgens de 2 deciliter port met aalbessengelei, rode wijnazijn, kruidnagels, peperkorrels en het oranje van een stukje sinaasappelschil door.
Laat de saus in een niet geheel gesloten pan, op laag vuur, in 1 uur inkoken tot 2/3 deel overblijft.
Voeg het sinaasappelsap toe.
Zeef het mengsel en verwarm het.
Breng de saus op smaak met cayennepeper. Lekker met haarwild - vederwild - tam konijn - gehakt - hamburger.



Ingezonden door: René - Datum: 12-01-2008 om 00:19
0 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 6,0 Aantal stemmen: 1



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Wild-saus - Sitemap