Vispannetje met prei
Heerlijke overgang van de winter naar het voorjaar
Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:30:00
Aantal personen: 2

- 1 dikke prei
- 2 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 blokje visbouillon
- 300 ml water
- 125 gram zalmfilet
- 250 gram pangafilet
- 125 gram mihoen
- klein bakje knoflookboursin
- peper en zout

Maak de prei schoon, snij ze in ringetjes, was deze en laat ze uitlekken.
Snij de vis in blokjes.
Bestrooi met peper en zout.
Ui en knoflook fijn snijden en smoren in hapjespan. Bouillonblok oplossen in water en toevoegen in hapjespan.
Boursin en vis toevoegen.
Het geheel 15 minuten laten pruttelen op zacht vuur.
Prei aanbakken en later toevoegen bij vismengsel.
Mihoen koken volgens recept en apart serveren. Vismengsel verdelen over mihoen.
Ingezonden door: Bert (admin) - Datum: 07-03-2008 om 13:22
0 reactie(s)
Gemiddeld cijfer: 5,8 Aantal stemmen: 5
Stuur dit recept naar iemand die je kent