Turks Aardappelbrood





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:20:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Maak een glad deeg van 750 g bloem.
100 cc yoghurt, 1 pakje bakpoeder en wat zout.
Of gebruik diepvriesdeeg, rol uit en maak plakjes van 20x15 cm.
Bak 500 g gesneden gare aardappels met een kleingesneden ui bruin in boter, verdeel over het deeg en vouw ze dicht.
Bestrijk met een ei-oliemengsel en zet 20 minuten in een halfhete oven.



Ingezonden door: rene - Datum: 09-01-2008 om 19:54
4 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 2,5 Aantal stemmen: 2



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Turks Aardappelbrood - Sitemap