Supreme-saus





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:30:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Maak voor de SUPREME-SAUS met ontvette kalfsbouillon 1/2 liter Velouté-saus.
Roer de eierdooier los met de room.
Meng al roerend het roommengsel door de saus.
Verdeel de boter in klontjes.
Neem de pan met saus van het vuur en klop de klontjes er één voor één door.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Deze saus direct serveren. Lekker met eieren - gevogelte - varkensvlees - kalfsvlees.



Ingezonden door: René - Datum: 12-01-2008 om 00:04
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Supreme-saus - Sitemap