Slagroom-Rumtaart
Lux en lekker! Rum & Slagroom taart. Heerlijk voor op feesten en bij de koffie.
Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 24:00:00
Aantal personen: 7

- 5 eieren 250 ml slagroom 1 zakje klopvast 75 gr chocola Chocoladevlokken 2 scheutjes rum 1 pakje vanillesuiker 150 gr amandelen 150 gr suiker 50 gr boter/margarine

Scheid de eiwitten en dooiers van elkaar.
Roer de dooiers met boter, suiker en vanillesuiker.
Voeg enkele gemalen amandelen toe.
Voeg daarna een beetje geraspte chocolade toe.
Klok het eiwit totdat het stijf word.
Vet een taartvorm in en strooi er wat paneermeel overheen.
Giet het beslag er in zijn geheel in.
Bak de taart 20-30 minuten.
Volgende dag druppel je er wat rum overheen.
Ingezonden door: Sandra - Datum: 28-05-2008 om 12:25
0 reactie(s)
Gemiddeld cijfer: 1,0 Aantal stemmen: 1
Stuur dit recept naar iemand die je kent