Robert-saus





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:30:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Maak voor de robert-saus 1/2 liter Spaanse-saus.
Hak de ui fijn en fruit deze in een koekenpan
op matig vuur in de boter goudbruin.
Roer er de bouillon en de Spaanse-saus door.
Laat de saus op laag vuur in 10 minuten
iets inkoken en wrijf het door de zeef.
Roer de mosterd los met de suiker en witte wijn.
Schenk het mengsel door de saus.
Verwarm de saus en breng het op smaak met zout en peper. Lekker met tam konijn - gehakt - hamburger - varkensvlees - kalfsvlees - rundvlees.



Ingezonden door: René - Datum: 12-01-2008 om 00:18
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Robert-saus - Sitemap