Pittige Wraps
Deze Mexicaanse lekkernij is lekker als hoofdgerecht en als bijgerecht.
Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:25:00
Aantal personen: 4

- 8 grote fluortortilla's 50 gr margarine 500 gr shoarmareepjes 1 ui 0,5 tot 1 rood pepertje 1 groene paprika 1 blik tomatenblokjes (a 400g op sap) 1 blikje kikkererwten (400g) 2dl Blue Band Finesse voor verrijken 1 grote teen knoflook 1 a 2 eetlepels korianderblaadjes

Snij de ui, paprika, en het pepertje in reepjes.
Verhit 25g margarine in de koeken pan en bak de shoarmareepjes lichtbruin.
Schep het vlees uit de pan en verhit de rest van de boter toe.
Fruit de ui 2 min in de pan en voeg daarna ook de paprika en de peperreepjes toe.
Fruit het geheel nog 3 min en voeg dan het vlees er weer bij, samen met de tomatenblokjes en de kikkererwten.
Laat alles ca 5 min goed heet worden.
Pers de knoflook uit boven de pan en kruid het met gemalen peper.
Verhit de tortilla’s kort in de magnetron.
Strooi de koriander over de shoarma vulling.
Vul elke tortilla en snij ze schuin door.
Ingezonden door: Sandra - Datum: 07-05-2008 om 00:07
0 reactie(s)
Gemiddeld cijfer: 8,0 Aantal stemmen: 5
Stuur dit recept naar iemand die je kent