Pasta met speklapjes brocolli en bloemkool





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:40:00
Aantal personen: 2


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Zet 2 pannen op het vuur met voldoende water.
Wacht tot het water kookt en doe je spaghetti erin.
Kook dit ongeveer 10 minuten. De groente kook je 5 minuten (dus later toevoegen dan de spaghetti)
Wanneer je de spaghetti op hebt staan, kan je de speklappen op het vuur zetten, zachtjes.
Op het moment dat je ze in de pan doet, strooi je de gewenste kruiden op het vlees (kies zelf hoe zwaar gekruid je het wil hebben, maar de kruiden zorgen ook voor de gehele smaak uiteindelijk) Wacht tot de speklapjes een beetje gekleurd zijn, en haal ze een voor een uit de pan.
Je snijdt de speklapjes in kleine stukjes en doet ze daarna terug in de pan.
Laat ze zachtjes braden. Probeer je groente 2 minuten voordat de spaghetti klaar is af te gieten.
Nadat je ze hebt afgegoten, doe je bij de speklapjes in, en voeg je de creme fraiche toe.
Goed omscheppen, zodat de creme overal komt.
Laat dit nog even 3 minuten staan. Giet je spaghetti af en leg dit op de borden. Vervolgens bedek de spaghetti met je groente-saus.



Ingezonden door: René - Datum: 18-01-2008 om 11:48
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Pasta met speklapjes brocolli en bloemkool - Sitemap