Noten-Bananen Brood/Cake


Dit brood (wat overigens eigenlijk een cake is) word veel gegeten in Amerika. Niet aan te raden voor mensen die allergisch zijn voor noten!



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 02:00:00
Aantal personen: 6


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Verwarm de oven eerst voor op 180 graden, en bekleed een bakvorm met ingevet bakpapier.
Klop de suiker en boter met een mixer of met de garde.
Klop er daarna één voor één de eieren door.
Schep de daarna de bloem, het natriumzoutbicarbonaat, de kaneel, het volkorenmeel en het andere zout er doorheen.
Daarna worden de bananen klaargemaakt. Prak deze tot een puree en schep het door het andere mengsel.
Ook de walnoten en de vanille-essence mogen er doorheen worden geschept.
Als alles goed is gemengd is het mengsel klaar om in de oven te gaan.
Stop het mengsel in het bakblik en zet hem 50 a 60 minuten in de oven.
Laat het brood een paar minuten afkoelen, en smullen maar!




Ingezonden door: Sandra - Datum: 01-05-2008 om 22:45
0 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 8,2 Aantal stemmen: 4



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Noten-Bananen Brood/Cake - Sitemap