Nasi Goreng Singapore





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:45:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Fruit in wat olie de knoflook de trassi en de ui totdat deze begint te bruinen.
Doe er dan de garnalen, de prei, de sambal en de selderij door. Als laatste de rijst en een eetlepel ketjap manis.
Roer op laag vuur door tot warm.
Bak intussen een omelet van de geklutste eieren (doe er wat zout en peper door).
Rol de omelet op en snijd in reepjes.
erveer de Nasi met de omeletreepjes, en schuifjes komkommer.
Als bijgerecht kroepoek, atjar, ikan terie en sate met pindasaus.



Ingezonden door: René - Datum: 10-01-2008 om 00:58
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Nasi Goreng Singapore - Sitemap