Krab, palmhart en Florida grapefruit salade
Recept van Jean Beddington - New Florida Cuisine
Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:30:00
Aantal personen: 4

- 2 geschilde en in stukjes gesneden Florida grapefruits (bewaar het sap apart) 1 blik palmharten 200 gram wit krabvlees 2 ansjovisfilets in olie
- uitgelekt en in blokjes gesneden 1 dl olijfolie 2 eetlepels rijst wijnazijn Een paar takjes verse koriander en bieslook

Combineer de ansjovisfilets, olie en azijn en meng met een staafmixer tot een glad mengsel. Dun het uit met het bewaarde grapefruitsap en breng het op smaak. Giet de palmharten af. Controleer het krabvlees voor eventuele stukjes schelp. Snijd de palmharten in de lengte doormidden en verdeel over vier borden. Strooi de grapefruit over de palmharten en doe er ansjovis als ‘dressing’ overheen. Verdeel het krabvlees in vier nette porties en plaats het op de salade. Garneer met de korianderblaadjes en bieslook.
Ingezonden door: Hhero - Datum: 23-02-2011 om 11:04
0 reactie(s)
Nog niet gestemd
Stuur dit recept naar iemand die je kent