Hollandse Paella
Lekker voor een romantisch diner of voor uw schoonouders. Ook lekker in de zomer en winter.
Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:40:00
Aantal personen: 2

- 100 gr mager gaar kippepoulet 2 teentjes knoflook 2 kleine uien 0,5 verse paprika Zout Tijm Aroma Gehakte peterselie 1 tomaat 60 gr rijst 100 fijne doperwtjes 100 gram kaas (20+) 2 mespunten koenjit.

Snijd de kippepoulet in kleine stukjes, blokjes of reepjes.
Pers de knoflookteentjes uit.
Kook de gesnipperde uien en fijngesneden paprika in een beetje water.
Voeg de knoflook, zout, tijm en aroma toe.
Laat dit ongeveer 5 a 10 minuutjes sudderen.
Kook de rijst in een aparte bouillon, en schep dit er daarna doorheen.
Ook de doperwtjes mogen er door.
Neem de paella van het vuur en roer de kleine stukjes of geraspte kaas erdoor.
Ingezonden door: Sandra - Datum: 03-06-2008 om 22:58
0 reactie(s)
Gemiddeld cijfer: 8,8 Aantal stemmen: 10
Stuur dit recept naar iemand die je kent