Hollandse Paella


Lekker voor een romantisch diner of voor uw schoonouders. Ook lekker in de zomer en winter.



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:40:00
Aantal personen: 2


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Snijd de kippepoulet in kleine stukjes, blokjes of reepjes.
Pers de knoflookteentjes uit.
Kook de gesnipperde uien en fijngesneden paprika in een beetje water.
Voeg de knoflook, zout, tijm en aroma toe.
Laat dit ongeveer 5 a 10 minuutjes sudderen.
Kook de rijst in een aparte bouillon, en schep dit er daarna doorheen.
Ook de doperwtjes mogen er door.
Neem de paella van het vuur en roer de kleine stukjes of geraspte kaas erdoor.



Ingezonden door: Sandra - Datum: 03-06-2008 om 22:58
0 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 8,8 Aantal stemmen: 10



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Hollandse Paella - Sitemap