Gemarineerde champignons met Spaanse peper


20-25 stuks



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:25:00
Aantal personen: 3


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Wrijf de champignons schoon met keukenpapier en doe ze in een kom.
Meng olie, citroensap, fijngehakte knoflook en fijngehakte pepers of sambal.
Giet dit over de champignons en roer alles goed door elkaar.
Dek de kom af met plasticfolie en laat de champignons minimaal 30 minuten staan.
Voeg vlak voor het serveren de fijngehakte kruiden toe, breng het geheel op smaak met wat zout en suiker en roer nog een keer goed om.



Ingezonden door: Maart 2008 - Datum: 05-03-2008 om 19:15
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Gemarineerde champignons met Spaanse peper - Sitemap