Garnalensaus (voor vis)


De titel zegt genoeg dacht ik zo? Mmmm!



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:10:00
Aantal personen: 1


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Verhit de boter in een steelpan en roer de bloem erdoor.
Laat deze roux ca. 2-3 minuten op een laag vuur pruttelen; roer regelmatig en zorg ervoor dat het mengstel niet kleurt.
Schenk scheutje voor scheutje de bouillon erbij en blijf roeren tot het mengstel kookt en glad gebonden is.

Laat de saus nog 1-2 minuten zachtjes koken en breng hem op smaak met zout en peper.
Roer de slagroom erdoor en laat de garnalen in de saus warm worden.



Ingezonden door: Rene - Datum: 08-01-2008 om 16:53
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Garnalensaus (voor vis) - Sitemap