Forel in witte wijnsaus





Catagorie:
Land: Frankrijk
Bereidingstijd: 00:45:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Was de vis van binnen en buiten en dep hem droog.Strooi er wat zout over naar smaak.Schuif het rooster in het midden van de oven en verwarm deze voor op 260 graden.Vet een ovenschaal in ook de opstaande randen met 10 gr boter.Leg de forel in de schaal en zet deze in de oven en neem hem uit de oven na ca. 30 min, als het visvlees wit van kleur en gaar is.Giet het stoofnat af en vul aan met water tot 2.5 dl.Smelt de rest van de boter in een steelpan, voeg de bloem al roerend toe en giet er het stoofvocht in kleine hoeveelheden al roerend toe tot een dikke saus ontstaat.Maak op smaak met peper en zout.Snij van de citroen 2 schijfjes af en pers hem uit en voeg dat toe aan de saus.Giet de saus over de forel maar niet over de kop en steel de citroenschijfjes in de bek.Serveer met aardappelpuree waar gekookte en gehakte spinazie door geroerd is



Ingezonden door: M Pagie - Datum: 15-05-2008 om 16:27
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Forel in witte wijnsaus - Sitemap