Forel gestoofd met Bieslooksaus





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:25:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Verwarm de oven voor op 200 graden.Vet een ovenschaal in met de helft van de boter,was de filets en dep ze droog.Leg de vis in de schaal en schenk er de wijn over.Leg de rest van de boter op de vis en dek de schaal af.Zet de schaal in het midden van de oven en laat de vis in ca.15 min.gaar worden.Vang het kookvocht op in een maatbeker en vul het aan met water tot 2,5 dl.Breng het aan de kook met de inhoud van het zakje sauspoeder en laat het even doorkoken.Roer de bieslook door de saus. Serveer de vis in de schaal en geef de saus er apart bij. Serveer met gekookte aardappelen en snijbonen. Schenk er een Riesling bij.



Ingezonden door: M Pagie - Datum: 13-05-2008 om 13:03
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Forel gestoofd met Bieslooksaus - Sitemap