Forel gerookt met champagnesaus





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:45:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Champignons in plakjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Bosui door de champignons scheppen en 1/2 uur laten staan.
Forel in kleine stukjes snijden, 1 takje dille erboven fijn knippen en door de forel scheppen. Van olie,crème de cassis,peper en zout een dressing kloppen en champagne erbij schenken.Over 4 bordjes de sla verdelen en helft dressing over schenken.De forel er over verdelen en rest dressing over schenken.Garneren met takjes dille.



Ingezonden door: M Pagie - Datum: 13-05-2008 om 09:07
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Forel gerookt met champagnesaus - Sitemap