Forel gepocheerd, met bieslooksaus


Als je een andere saus bij de vis wil maken kan dat met pocheer vocht en witte wijn.



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:30:00
Aantal personen: 2


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Breng de bouillon aan de kook met citroenschijfjes, peterselie en prei. Pocheer de gewassen forellen hierin in ca.10 min. gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Klop voor de saus de eidooier met citroensap au-bain-marie los. Klop de boter een voor een door de saus, voeg pas een nieuw klontje toe als de vorige geheel is opgenomen. Blijf zolang kloppen totdat de saus licht gebonden is. Breng op smaak met bieslook zout en peper. Serveer de saus apart bij de warm gehouden forel.



Ingezonden door: M Pagie - Datum: 07-05-2008 om 14:31
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Forel gepocheerd, met bieslooksaus - Sitemap