Chocolade-Roomijs
Dit lekkere en luxe ijs is eenvoudig te maken en kost niet zo veel. Leuk voor op verjaardagen en met kerst. Echte ijs-liefhebbers zullen hier geen nee tegen zeggen!
Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 06:30:00
Aantal personen: 6

- 3,5 dl gezoete gecondenseerde melk 5 dl slagroom 3 eierdooiers 4 tl vanille-essence 12 bourbonkoekjes of chocolade-notenkoekjes

Bekleed eerst een bakblik met aluminiumfolie.
Klop daarna het slagroom zacht, en zet het in de koelkast.
Klop de eierdooiers, de melk en de vanillie-essence in een andere kom.
Schep er daarna de koekjes en slagroom door.
Giet daarna alles in het bakblik en laat het ongeveer 6 uur in de vriezer staan.
Dan is je ijs klaar!
Ingezonden door: Sandra - Datum: 01-05-2008 om 23:32
0 reactie(s)
Gemiddeld cijfer: 9,5 Aantal stemmen: 2
Stuur dit recept naar iemand die je kent