Champignons met bosuitjes


Heerlijk vind de kenner!



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:20:00
Aantal personen: 2


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Snij de geschilde gember in zeer dunne plakjes, sprenkel er wat koud water over om ze vochtig te houden en zet ze apart.
Veeg de champignons schoon met vochtig keukenpapier en snij de houtige uiteinden van de steeltjes. Doe ze met de in dunne ringetjes gesneden bosuitjes in een kom.
Roer azijn, sojasaus, sherry en zout naar smaak door elkaar. Giet dit over de champignons, roer goed door en laat 15 minuten trekken.
Haal champignons en ui met een schuimspaan uit het vocht. Leg ze op een schaal en garneer ze met de plakjes gember.



Ingezonden door: Maart 2008 - Datum: 05-03-2008 om 19:07
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Champignons met bosuitjes - Sitemap