Champignons in rode wijn


Voor de speciale gelegenheid



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 36:00:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Snij de stelen van de champignons en snij ze in kwarten.
Smelt de boter met de olijfolie in een pan en voeg de in vieren gesneden uitjes en de champignons toe. Bak ze 3 tot 5 minuten.
Voeg wijn en citroensap toe, breng aan de kook en zet op zacht.
Laat een kwartiertje pruttelen en voeg dan de gehakte koriander en dille toe.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Doe de champignons inclusief het wijnmengsel in een luchtdicht afgesloten trommel en laat ze nog 1 à 2 dagen marineren.



Ingezonden door: Maart 2008 - Datum: 05-03-2008 om 19:03
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Champignons in rode wijn - Sitemap