Champignons in pesto


24 stuks



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:25:00
Aantal personen: 5


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Maak van de basilicum, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en olijf pesto. Meng in een kleine kom de uitgeperste knoflook met 2 el olijfolie en bestrijk beide kanten van het brood hiermee. Bak het brood aan beide kanten goudbruin onder een matig warme grill.
Verhit de resterende 1/2 eetlepel olijfolie in een grote koekenpan. Voeg de in dunne plakjes gesneden champignons toe en bak ze 3-4 minuten op matig vuur. Giet het kookvocht af, roer pesto en azijn erdoor en verwarm alles 1-2 minuten op laag vuur.
Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het champignonmengsel over het brood en leg hierop stukjes prosciutto. Leg het brood op een bakplaat en bak het 6 minuten tot de prosciutto krokant is.



Ingezonden door: maart 2008 - Datum: 05-03-2008 om 19:00
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Champignons in pesto - Sitemap