Champignongoulash


Heerlijke combinatie; runderlappen en champignons!



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:40:00
Aantal personen: 6


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




De blokjes vlees met zout, peper en paprikapoeder bestrooien en dit even laten intrekken. In de braadpan de olie heet laten worden en hierin het vlees goed bruinbakken. De blokjes uit de pan halen en de heel gehouden uitjes bruin laten worden. Het vlees weer in de pan doen, de bouillon erbij schenken en 1 uur laten sudderen. De schoongemaakte hele champignons toevoegen en nog een half uur sudderen laten beweeg over de camera voor een foto.
De bloem gladroeren met de yoghurt en tomatenpuree en de goelasj hiermee binden (de in reepjes gesneden geroosterde paprika toevoegen). Op smaak maken met zout, peper en veel paprikapoeder. Maak een (tulband)rand van aardappelpuree en vul de opening met het champignonmengsel beweeg over de camera voor een foto. Garneer met peterselie.



Ingezonden door: Maart 2008 - Datum: 05-03-2008 om 19:12
1 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 7,0 Aantal stemmen: 3



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Champignongoulash - Sitemap