Champignon-saus





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:30:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Snijd de champignons in plakjes.
Kook de champignons 3 minuten in het water met citroensap.
Giet de champignons af en zeef het vocht.
Neem 1 deciliter champignon-kookvocht en voeg hieraan de kalfsbouillon toe.
Maak hiermee 1/2 liter Supreme-saus.
Meng er de uitgelekte champignons door. lekker met vis - tong - zwezerik - kalfsvlees.



Ingezonden door: René - Datum: 12-01-2008 om 00:08
0 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 10,0 Aantal stemmen: 1



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Champignon-saus - Sitemap