Ceviche van heilbot met avocado en Florida grapefruit
Recept van Jean Beddington - New Florida Cuisine
Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:30:00
Aantal personen: 6

- 1 pond heilbotfilet 2 rijpe avocado in blokjes gesneden 18 rode gehalveerde kerstomaatjes 18 gele gehalveerde kerstomaatjes Een klein bosje koriander (bewaar een paar takjes voor de decoratie) 6 kleine kroppen Romeinse sla Marinade: Sap van 2 limoenen Sap van 2 Florida grapefruits 2 kleine rode uien in dunne plakjes gesneden 1 teentje knoflook fijngehakt 1 eetlepel extra vergine olijfolie 1 hete chili peper fijn gehakt Zout en peper

Meng alle ingrediënten voor de marinade en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de heilbot filet in behapbare stukjes en meng ze in de marinade. Dek af met huishoudfolie en zet het voor enkele uren in de koelkast.
Serveertip:
Snijd de sla in reepjes en verdeel ze over 6 borden. Haal de vis uit de koelkast en meng het met de tomaatjes en avocado en de grof gesneden koriander. Verdeel de ceviche over de sla en versier met een paar takjes koriander.
Ingezonden door: Hhero - Datum: 23-02-2011 om 11:09
0 reactie(s)
Nog niet gestemd
Stuur dit recept naar iemand die je kent