Canadeense visschotel


Wat anders en lekker vlug



Catagorie:
Land: Belgie
Bereidingstijd: 00:15:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Uien fruiten in wat boter, tomaten toevoegen en even meebakken.
Vervolgens bloen erover strooien en even meebakken. Met de bouillon er een saus van maken.
Op smaak brengen met zout, peper en ketchup. Tonijn uit laten lekken, vel en graten verwijderen, door de saus scheppen en meewarmen.
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Rest van de boter smelten en de amandelen met de kerrie bruin bakken.
Verdeel de rijst over 4 borden en schep er de saus over en strooi er de amandelen op.



Ingezonden door: Maart 2008 - Datum: 04-03-2008 om 12:40
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Canadeense visschotel - Sitemap