Briouats met Vis


Marokaans recept met vis.



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:40:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Doe de zoete aardappelen in een ruime kookpot met gezouten water en kook ze in 10 minuten bijtgaar met het deksel erop.
Giet ze af, laat afkoelen en pel ze.
Snij de zoete aardappelen in schijven van 1cm dik en schik ze overlappend in een beboterde ovenschaal.
Verhit het sinaasappelsap met de suiker tot deze is opgelost.
Voeg de boter toe en laat smelten.
Druppel de warme siroop over de aardappelen en bak gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.




Ingezonden door: Rene - Datum: 21-12-2007 om 21:41
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Briouats met Vis - Sitemap