Balek corbasi


Balek corbasi is een heerlijke turkse visbouillon. Echt een lekker recept uit Turkije.



Catagorie:
Land: Belgie
Bereidingstijd: 00:03:00
Aantal personen: 6


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




De de Visbouillon in een stevige pan en breng het aan de kook.Voeg de laurier, zout, peper, 2 eetlepels peterselie en saffraan toe en laat de bouillon 25 minuten zachtjes trekken.
U kunt nu de vis toevoegen en laat het 15 minuten pocheren.
U doet nu druppel voor druppel het citroensap door de eidooiers.
Nu voegt u langzaam druppel voor druppel de visbouillon erbij.
U blijft nu kloppen, totdat een goede massa geworden is.
oer het eimengsel door de soep en schep die direkt in de soepkommen.
U kunt nu de soep opdienen. Het is leuk om de soep te garneren met Peterselie.




Ingezonden door: Dennis - Datum: 23-07-2007 om 11:56
371476 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 2,0 Aantal stemmen: 1



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Balek corbasi - Sitemap