Baars in fillodeeg


Lekker met gekookte krieltje en serveer er dezelfde witte wijn bij. bv Riesling



Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:40:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Oven voorverwarmen op 240 graden
In 20 gram boter 140 gr klein gesneden spinazie circa 2-3 min zachtjes bakken,laten afkoelen.
Steeds 2 plakjes fillodeeg op elkaar leggen, visfilet er op leggen en bestrooien met peper en zout spinazie erover verdelen tot pakketjes vouwen.Rest van de boter smelten en de bovenkant van de pakketjes insmeren.Op bakplaat in de oven in ca.10 min. goudbruin bakken.Met boter bestrijken en in de uit-
geschakelde oven nog 4 min.
laten staan.
Witte wijn met bouillonblokje op een hoog vuur laten inkoken tot stroperig.
Room toevoegen en laten inkoken tot sausdikte. Rest van spinazie toevoegen en op smaak brengen met peper, zout en citroensap.
Vispakketjes op 4 borden leggen en een beetje saus ernaast scheppen.



Ingezonden door: maart 2008 - Datum: 01-03-2008 om 15:55
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Baars in fillodeeg - Sitemap