Allemande-saus





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:30:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Maak voor de allemande-saus 1/2 liter Velouté-saus.
Voeg de bouillon en wijn toe en roer het goed door.
Meng de eierdooiers beetje bij beetje door 4 eetlepels warme Velouté-saus.
Voeg al roerend het dooiermengsel toe aan de Velouté-saus.
Laat het warm worden, maar niet meer koken. Lekker met prei, witlof, diverse groenten, eieren, schelpdieren, vis, gevogelte, varkensvlees of kalfsvlees.



Ingezonden door: René - Datum: 12-01-2008 om 00:01
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Allemande-saus - Sitemap