Aardappelspiesjes





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:20:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Kook de krieltjes in water met zout in 12 minuten beetgaar en
laat ze afkoelen.
Verwarm de olijfolie 15 minuten zachtjes met de tijm en de
knoflook.
Laat dit afkoelen en bewaar het op kamertemperatuur.
Steek de krieltjes op dubbele spiesjes en rooster ze in 10
minuten goudbruin; keer ze halverwege.
Bestrijk ze tijdens het roosteren regelmatig met de geurige olie en
bestrooi ze voor het serveren met zeezout.



Ingezonden door: rene - Datum: 09-01-2008 om 20:02
0 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 8,0 Aantal stemmen: 2



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Aardappelspiesjes - Sitemap