Aardappelschotel uit Napels





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:20:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Verwarm de oven voor op 225°C.

Maak de puree met water en 2 dl melk volgens de gebruiksaanwijzing en meng het ei erdoor.
Vet een ovenschaal (24 cm doorsnee) in.
Schep de puree erin en strijk die glad.

Leg de mortadella erop.
Schep de stukjes tomaat uit het blik, verdeel ze over de mortadella en bestrooi met zout en peper.
Knip de basilicum erboven fijn, verdeel de plakjes mozzarella erover en schenk het tomatensap erover.

Bak de 'pizza' in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en laat de kaas smelten.
Garneer met een toefje basilicum.



Ingezonden door: rene - Datum: 09-01-2008 om 19:59
0 reactie(s)

Nog niet gestemd



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Aardappelschotel uit Napels - Sitemap