Aardappel ovenschotel


Receptje van Elena de Hollander, niet helemaal want Oma heeft het opgeschreven.. dat weer van haar oma etc! Uitproberen dus ;)Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 01:00:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe
Bereidingswijze:

Bereid de rundergehakt met gehaktkruiden of met peper en zout, daarna ga je het bakken tot dat het gaar is en dan doe je het in de ovenschotel.

Als je dat gedaan hebt dan doe je groente (behalve de tomaten) in de pan en bak je het tot dat het beetgaar is en als je de groente beetgaar hebt gebakken dan doe je de groente in de ovenschotel waar je ook de gehakt in heb gedaan, daarna snij je de tomaten in stukjes en dat leg je die in de ovenschotel.

Daarna bereid je de aardappel puree zoals op de gebruiksaanwijzing beschreven staat. Als je dat gedaan hebt dan doe je de aardappel puree er boven op zodat de groente niet meer zichtbaar is, daarna bestrooi je het met een beetje paneermeel en tot slot doe je een paar kleine klontjes boter er boven op.

Doe het in de oven op 175 graden en laat het ongeveer 45 minuten in de oven staan.Ingezonden door: René - Datum: 18-01-2008 om 11:38
0 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 1,0 Aantal stemmen: 1Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Aardappel ovenschotel - Sitemap