Aardappel goulash





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:20:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




Maak de uien schoon snipper ze. Pel de knoflook teentjes en pers ze uit.
Maak de oesterzwammen schoon en snij ze in stukjes.
Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en
zout bijna gaar. Giet dan de aardappelen af en snij ze in blokjes.
Verhit de boter in een pan en bak hier even de uien en knoflook in.
Doe dan de oesterzwammen erbij en bak deze ook even mee.
Voeg dan het paprikapoeder, paprika's en de bouillon toe en laat dit 5 minuten
stoven.
Doe dan de aardappelblokjes erbij, laat dit goed warm worden en haal dan de pan
van de hittebron. Roer de zure room door de aardappelgoelasj en voeg zo nodig nog
wat peper en zout toe.



Ingezonden door: rene - Datum: 09-01-2008 om 21:09
1 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 7,5 Aantal stemmen: 2



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Aardappel goulash - Sitemap