Aardappel-venkelschotel met quorn





Catagorie:
Land: Nederland
Bereidingstijd: 00:20:00
Aantal personen: 4


      Voeg deze ingredienten aan uw boodschappenlijstje toe




De stelen van de venkel snijden en de knollen in dunne repen snijden.
Deze in weinig water met zout in 15 minuten beetgaar koken en laten uitlekken.
De quorn kleiner snijden en in de verhitte boter en olie rondom bruin bakken, de tomato fritto erbij schenken en de basilicum toevoegen, 5 minuten zachtjes laten koken.
Een ovenschaal invetten en de aardappelplakjes erin leggen, daarop de quorn met saus scheppen.
De venkelrepen erover verdelen.
Met de kaas bestrooien en in een vrij hete oven (200°C) in 15 minuten goudbruin laten kleuren.



Ingezonden door: rene - Datum: 09-01-2008 om 19:52
0 reactie(s)

Gemiddeld cijfer: 8,0 Aantal stemmen: 1



Stuur dit recept naar iemand die je kent

Menu

Extra

Top sites

© Top Recepten.nl - Hosting door Correcthosting.nl - Website statistieken - Aardappel-venkelschotel met quorn - Sitemap